Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
STEPV, amb els centres afectats per les retallades del Pla Edificant

STEPV va ser present a les concentracions dels centres hir al matí i assistirà també el pròxim 27 de febrer a les 18h davant el Palau de la Generalitat a València

21/02/2024 Educació

Ajir al matí, van tenir  lloc a nombroses concentracions a les portes dels centres afectats per les retallades de Conselleria d’Educació en el Pla Edificant per a la rehabilitació i construcció de nous centres. STEPV ja li va traslladar al Conseller d’Educació el seu rebuig a aquesta retallada en el mes de novembre.

La seua resposta va ser que s’havia ajustat el pressupost perquè estava unflat pel Botànic i quedava sense executar, cosa que ara s’ha demostrat que no és certa perquè molts ajuntaments estan rebent comunicacions que no s’aplicarà el Pla Edificant que tenien previst.

És per això que STEPV ha estat present en les concentracions dels centres durant aquest matí i assistirà també el pròxim 27 de febrer a les 18h davant el Palau de la Generalitat a València.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid