Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bombers
Nou conflicte al Servei de Bombers del Consell Insular de Menorca

L’STEI Intersindical denuncia que el Consell Insular de Menorca i els sindicats presents a la Mesa Negociadora treballen en modificacions que afectaran negativament el funcionament del Servei de Bombers

14/02/2024 Laboral
L’STEI ha tingut constància, pels propis bombers de la institució, que UGT i CCOO treballen amb l’Administració en modificacions que afecten les condicions dels treballadors del Servei de Bombers, les jornades de treball i el disseny de la cobertura d'aquest servei essencial, unes modificacions que consideren que afectaran negativament el funcionament del Servei.

Els treballadors del Servei de Bombers no han estat informats ni consultats sobre aquestes negociacions, atès que els sindicats com a UGT i CCOO consideren que aquestes negociacions són "confidencials".

L'STEI Intersindical, mitjançant la seva Secció Sindical al Consell de Menorca, és el sindicat amb major afiliació en el Servei de Bombers de Menorca.

L'Administració no ha informat ni consultat el sindicat en relació amb aquestes negociacions, les quals afecten directament els seus afiliats.

La gestió d'aquesta negociació pot comportar un imminent conflicte col·lectiu, a més de no respectar el dret a ser escoltats i el deure de consulta que ha de fer l'Administració. Aquesta situació de descontent dels treballadors també ha estat provocada per la inacció informativa i de consulta als treballadors dels sindicats CCOO i UGT.

La Secció Sindical de l’STEI del Consell de Menorca sol·licita una taula de diàleg urgent dins el Consell de Menorca, en la qual siguin presents tots els sindicats amb dret legítim a dur-hi a terme l'acció sindical, amb l'objectiu d'evitar incidències greus en el funcionament d'aquest Servei essencial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid