Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sobiranisme
Constitueixen la Comissió "Aplec del Puig" per organitzar l'acte sobiranista
24/10/2023 Política

El 64é Aplec del Puig de la muntanyeta de la Patà serà enguany organitzat per una Comissió plural que representa el valencianisme amb molts accents diferents, però amb la ferma voluntat de mostrar que «el futur del País Valencià passa per, des de posicions complementàries, un projecte de país que vaja molt més enllà del que s’ha plantejat fins ara», segons ha informat el Diari La Veu del País Valencià.

L’històric Aplec sobiranista, que va ser organitzat durant anys pel PSAN i de qui ERPV va prendre el relleu, es converteix així en el punt de trobada i referència de les organitzacions i col·lectius valencianistes aquest darrer diumenge d’octubre.

A partir de les 10 h del matí, hi haurà esmorzar i una fira d’entitats dalt de la muntanyeta i, a les 11h, començarà l’acte polític.

La Comissió Aplec del Puig, formada pel Bloc d’Estudiants Agermanats, Bloc i País (Corrent sobiranista de Més-Compromís), Decidim, Escola Valenciana, Esquerra Republicana del País Valencià, Intersindical Valenciana, el Jovent Republicà, Plataforma per la Llengua i Poble Lliure, fa una crida a totes les persones i entitats sobiranistes perquè s’hi apleguen i els acompanyen perquè «el valencianisme serà plural o no serà»

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid