Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escòcia
Clam a Edinburg a favor de la Independència d'Escòcia

A l'acte polític, el primer ministre Humza Yousaf  manigestat que "La independència ens permet corregir el mal històric del Brexit" i que "Westminster ens porta pel camí equivocat"

02/09/2023 Internacional

Aquesta tarda, milers de persones s'han manifestat aquesta pel d'Edinburg per reivindicar la Independència. El primer ministre Humza Yousaf ha liderat la marxa i ha pronunciat un parlament on a manifestat que Escòcia ha de torna la Unió Europea, ja que així ho va decidir al referèndum sobre el Brexit i paral·lelament ha d'assolir la plena sobirania nacional.

A la marxa han participat militants del Partit Nacional Escocès (SNP) i els verds escocesos. Humza Yousaf ha estat acompanyat de diversos consellers i polítics de l'SNP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid