Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut pública
Lliurament de signatures contra l'activitat privada als centres sanitaris públics als Serveis Territorials de Salut a Tarragona
26/01/2017 Política

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona format per la CUP, Podem, els sindicats Co.bas i CGT i persones a títol individual farà públic avui el primer lliurament de signatures dins la Campanya Fora privada de la Sanitat Pública als Serveis Territorials de Salut.

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona va iniciar aquesta campanya l'estiu del passat any 2016 i l'ha desenvolupat a través de taules informatives de recollida de signatures en contra de l’activitat privada als centres públics, a través de xerrades, durant la IV Jornada de lluita a l’Hospital Joan XXIII i la manifestació a Tarragona a l’octubre passat.

Els objectius de la campanya són: Donar a conèixer la intenció de l’actual Govern de seguir amb els plans de l’anterior i autoritzar l’activitat sanitària privada als centres sanitaris; l’aturada definitiva de la voluntat de fer activitat sanitària privada als centres públics; la prohibició expressa de realitzar activitat privada als centres sanitaris públics i la dotació pressupostària adequada als centres de salut públics.

Els signants exigeixen al Govern la prohibició de la realització d'activitat privada als centres sanitaris públics, per via d'aquesta instrucció o de qualsevol altra.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid