Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consultes
El TSJC suspèn la consulta sobre el projecte urbanístic que inclou la construcció d'un port a Tossa de Mar
14/11/2016 Territori

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès la consulta que s'havia de fer diumenge a Tossa de Mar sobre el projecte per construir un port esportiu. La suspensió la va demanar la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, al·legant, entre altres coses, que es basa en la llei de consultes catalana que va ser suspesa pel Tribunal Constitucional espanyol.

Segons recull diversos mitjans, l'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, no entén l'actuació de la delegació del Govern de l’estat que no ha intervingut en cap de les consultes que s'han fet fins ara en diferents municipis de Catalunya i sospita que “algú ho ha demanat”. De moment, l'alcaldessa ja ha anunciat que presentarn al·legacions per poder realitzar la consulta.

Cal recordar que la territorial nord-oriental de la CUP s'ha posicionat en contra de la proposta de modificació del POUM de Tossa de Mar, que faria possible la construcció per part de promotors privats d'un port esportiu, quatre xalets i un hotel de cinc estrelles al municipi. Així, la formació va donar suport a la convocatòria de la consulta ciutadana i vaa anunciar la seva campanya pel 'no'.

En aquesta línia, la CUP va organitzar dissabte passat  un acte amb el lema "Diguem NO a la modificació del POUM". Va comptar amb les intervencions de Sergi Saladié, diputat de la CUP al Parlament, Sylvia Barragan, consellera comarcal de la CUP a la Selva, i Tavi Llorente, membre de la plataforma Salvem l'Empordà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid