Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#RESACELEBRAR
Els suports de càrrecs electes de tot l’estat al govern de Badalona es multipliquen

Davant el recolzament polític, GBeC exigeix a Xavier Garcia Albiol que dimiteixi i abandoni els tripijocs per aconseguir el poder a qualsevol preu

17/10/2016 Política

Els centenars de signatures ciutadanes i de càrrecs electes a favor del govern de Badalona ha desbordat les expectatives. Entre moltes altres personalitats polítiques, també s’hi han afegit Màrius Díaz, el primer alcalde democràtic de Badalona i Joan Carles Gallego, secretari general de CC.OO. a Catalunya. Dos exemples que s’afegeixen, entre altres, al del vicepresident del govern de la Generalitat, Oriol Junqueras, o als ja anunciats com Miguel Urbán, eurodiputat de Podemos; José María González “Kichi”, alcalde de Cádiz; Joseba Asiron, alcalde d’Iruña, Raúl Camargo i Jacinto Morano; diputats a l’Assemblea de Madrid o Pablo González, primer tinent d’alcaldia de Gilena (Sevilla).

El recolzament polític al govern de Badalona té molts noms i cognoms com Podemos, ERC, ICV, EUiA, Catalunya Sí que es Pot, CUP, Unidos Podemos, Compromís, EH Bildu, Partit Demòcrata Català, Poble Lliure i Comunistes de Catalunya. Els sindicats CC.OO., I-CSC, IAC i SAT també s’han posat el costat del govern, així com entitats com CONFAVC, Òmnium Cultural, ANC, CIEMEN, AMI i la PDaD.  

Els punts d’orígen també són variats: Andalusia, Madrid, País Valencià, les Illes, Euskal Herria, Aragó i diversos punts d’Europa com el sindicat belga CGSP-ALR-LCR-SAP,  Són més de 70 alcaldes i alcaldesses, 19 tinents d’alcaldia, quasi 270 regidors i regidores, 82 diputats del Parlament, 9 del Congrés i 15 senadors. I la llista segueix ampliant-se.

Els molts suports rebuts provoca que Guanyem Badalona en Comú exigeixi a Xavier Garcia Albiol, “regidor, diputat i senador que dimiteixi del seu càrrec a Badalona i abandoni, d’una vegada per totes, els tripijocs per arribar al poder a qualsevol preu, ja sigui en la seva persona o a la de qualsevol dels seus companys radicals i d’extrema dreta del PP de Badalona”, destaca el portaveu de GBeC, Alfredo Amestoy.

“El PP de Badalona és com un virus, i si torna a tocar el govern de la ciutat, encara que sigui una regidoria, ho infectarà tot amb les trames de favors i el nepotisme, tal i com ha fet els anys que ha tocat el poder”. Amestoy va més enllà i diu “el gran problema és que el virus contaminarà a aquells qui els ajudin, per aquest motiu una plataforma ciutadana com Guanyem Badalona en Comú mai anirà contra la democràcia ni contra els badalonins i badalonines donant suport a un partit extremista com el PP de Badalona”.

Es pot llegir i adherir-se el manifest en català, castellà i anglès a perlasobiranialocal.wordpress.com


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid