Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S16
Tot a punt per a la Diada més complexa

Aquest cap de setmana, la Diada se celebrarà a tot el planeta amb una cinquantena d’actes a totes les ciutats que compten amb assemblees exteriors de l’ANC, començant amb un picnic avui mateix a Nova York.

11/09/2016 Política

5 ciutats, 60 colles castelleres, 2.500 voluntaris, tots estan a punt per posar en marxa la mobilització pacífica més important de la història del país. La Diada de l’11 de setembre de 2016 serà la primera on allò que passi a LleidaBerga,Salt Tarragona serà tan important com el que passi a Barcelona.

El desplegament del territori serà impressionant: Es mobilitzaran 1.000 autocars, dels quals com a mínim cinquanta faran diversos viatges. Per exemple, s'establirà un pont terrestre constant d'autobusos entre Manresa i Berga. Però no tothom viatjarà sobre quatre rodes: 30 marxes arribaran als punts caminant, en bici, en paravent, en tractor, nedant o a vela.

La connexió en temps real dels cinc punts de mobilització serà tot un repte de realització televisiva: 23 càmeres pròpies i 5 centres de realització gestionaran 4 connexions per satèl·lit simultànies amb Barcelona, des d’on es repartiran les imatges en temps real a tot el món a través de satèl·lit, Internet i agències internacionals.

També ha calgut estendre 3 quilòmetres de fibra òptica i 5 quilòmetres de cables de xarxa, a més de 24 punts de Wi-Fi i 40 ordinadors de l’organització.

La Catalan Week tanca amb èxit

La setmana de debats catalans a tot el món es va tancar ahir divendres a Rotterdam amb una conferència-debat sobre vot electrònic amb el diputat de Junts Pel Sí Roger Torrent i l’escriptor Simon Harris.

Aquest cap de setmana, la Diada se celebrarà a tot el planeta amb una cinquantena d’actes a totes les ciutats que compten amb assemblees exteriors de l’ANC, començant amb un picnic avui mateix a Nova York.

Valora
Vídeos
Cançó oficial de l'11S
I tu, on aniràs? - a punt 11S
ANC Crida 11s2016 - Estem a punt!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid