Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#stopcreuers
L'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible es reuneix amb l'empresa que gestiona el Port de Barcelona
08/06/2016 Drets i Llibertats
Manifestació a Barcelona contra de la indústria dels creuers Manifestació a Barcelona contra de la indústria dels creuers

L'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS) es reunirà aquest dijous amb Adolf Romagosa, gerent de Port 2000, empresa que gestiona el Port de Barcelona, després que aquest es posés en contacte amb l'assemblea demanant aquesta trobada.

Arran de la manifestació #StopCreuers del 8 de maig, en la que vàrem exigir al Port la limitació del trànsit de creuers i la municipalització del Port Vell, el senyor Romagosa es va posar en contacte amb l'ABTS, a qui va demanar fer una trobada. L'ABTS ha acceptat la invitació.

La data i lloc acordats han estat aquest dijous 9 de juny a les 10h a l'Espai Social La Negreta (carrer Nou de Sant Francesc, 21).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid