Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Welcome Refugees
L’ANC es manifesta en defensa dels refugiats

‘Obriu portes, volem acollir’ és el lema de la manifestació convocada per aquest diumenge 19 de juny a la plaça Universitat de Barcelona (18.00)

17/06/2016

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), juntament amb Stop Mare Mortum i una cinquantena d’entitats més, convoquen per aquest diumenge 19 de juny (18.00 de la tarda – Plaça Universitat de Barcelona), una manifestació per exigir a l’Estat espanyol que respecti els tractats internacionals i permeti l’entrada de refugiats.

Una vegada més, l’ANC representa la veu de la societat civil mobilitzada, en defensa d’un projecte de país que també vol ser solidari i acollidor. Al llarg d’aquesta setmana l’entitat ha fet diverses crides als seus associats per assistir-hi, i ha publicat alguns vídeos a les xarxes socials.

La vicepresidenta de l’ANC, Natàlia Esteve serà al capdavant de la manifestació amb altres representants de les entitats convocats i una pancarta amb el lema: ‘Obriu portes, volem acollir’. Per la seva banda, Jordi Sànchez, president de l’ANC, serà al capdavant de la pancarta de l’Assemblea.

Ambdós portaveus estaran disponibles per atendre els mitjans que ho desitgin a partir de les 17.45 a les respectives pancartes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid