Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NETEJA
L'Ajuntament de Barcelona llença a les escombraries 78 banderes espanyoles

Els equips de neteja de l'Ajuntament de Barcelona han retirat 78 banderes espanyoles de monuments i el mobiliari urbà  abans de les 13:30 en compliement de l'ordenança de civisme.

21/06/2016 Res-pública

Avui un grup desconegut ha penjat 78 banderes espanyoles (de diferents mides) a l'antiga plaça de braus Monumental, la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, la Diagonal cantonada amb passeig de Gràcia, l'estació de Sants, la plaça Lesseps i diversos fanals dels carrers Aragó i Balmes i de la Diagonal. Els serveis de neteja municipal han despenjant les banderes abans de les 13:30 perquè l'ordenança de civisme de Barcelona prohibeix penjar-ne a llocs públics sense autorització prèvia.


El fet que la instal·lació de banderes espanyoles a Barcelona hagi coincidit amb la detenció ahir a Gibraltar d’un dirigent del partit ultradretà Vox per haver desplegat una bandera espanyola de grans dimensions a la colònia britànica ha provocat un debat a les xarxes socials sobre si una Catalunya independent també haurà de perseguir les exhibicions de “rojigualdas”. En el cas d'avui es desconeix quin grup incívic (que podria ser multat per incomplir l’ordenança de civisme) ha col·locat les banderes que han acabat a les escombraries.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Fora fatxes del Fossar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid