Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Guanyem Badalona en Comú farà un vermut obert l’alcalde d’Iruña Joseba Asirón

Serà el proper diumenge 12 de juny a les 11.30h al restaurant Il Vizio de la Rambla

10/06/2016 Política
Guanyem Badalona en Comú (GBeC) Guanyem Badalona en Comú (GBeC)
El proper diumenge, l’alcalde d’Iruña (Pamplona) Joseba Asirón visitarà la ciutat de Badalona. Es tracta del responsable d’un dels governs del canvi sorgits de les eleccions municipals del 24 de maig de l’any passat i que, com a la nostra ciutat, va fer fora a la dreta xenòfoba.

Aprofitant la visita, Guanyem Badalona en Comú ha preparat una xerrada-vermut oberta on sota el títol “Badalona-Iruña: construïm ponts d'unitat popular” on Joseba Asirón i Dolors Sabater conversaran amb tots i totes les presents sobre el primer any de govern a les dues ciutats, els reptes i les limitacions que s’han trobat, propostes polítiques de futur o la possibilitat d’engegar projectes conjunts.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid