Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP de Blanes posa en marxa la campanya diners al carrer

La formació independentista destinarà 3000 euros a projectes solidaris, socials, culturals i ecologistes d’entitats locals

17/05/2016 Política

La CUP de Blanes posa en marxa el projecte “Diners al carrer”, una iniciativa que pretén, mitjançant una convocatòria oberta a entitats i moviments socials, retornar al carrer part dels ingressos que el regidor i la regidora de la CUP de Blanes perceben de l’Ajuntament.

Per tal de portar a terme aquesta iniciativa la formació independentista ha publicat les bases de la convocatòria al seu bloc per tal que totes aquelles entitats que vulguin participar-hi les puguin consultar i fer arribar els seus projectes. La convocatòria restarà oberta fins el proper 5 de juny.

Amb aquesta iniciativa la candidatura de l’esquerra independentista porta a la pràctica un dels seus compromisos amb els que va concórrer a les passades eleccions municipals, en que es comprometia a destinar part dels recursos institucionals a projectes solidaris, socials, culturals i de defensa del territori.

Per tal de poder consultar tota la informació sobre el projecte “diners al carrer” la CUP ha habilitat un espai web  i un correu específic per aquesta convocatòria, on es poden fer arribar els projectes: dinersalcarrerblanes@gmail.com.

Limitació de sous dels regidors de la CUP a l’Ajuntament de Blanes

El passat 24 de maig la CUP va obtenir representació per primera vegada al consistori blanenc amb un regidor i una regidora. De bon principi la formació va denunciar per excessius sous i retribucions que es destinen a càrrecs electes i grups municipals en l’actual legislatura.

Tal i com va manifestar en repetides ocasions la regidora de la CUP de Blanes Clara Castrillo “amb l’actual règim de sous i retribucions les regidores a l’oposició podem arribar a rebre uns ingressos entre 695 i 970 euros mensuals en concepte d’assistència a reunions i sessions de treball”. La regidora ha matisat que “els representants de la CUP al consistori blanenc percebem únicament 250 euros mensuals, tot destinant la resta dels ingressos a impulsar tant el projecte de la CUP com a iniciatives com “diners al carrer”. Segons la portaveu la CUP “per avançar cap a la transformació social cal estar molt actius tant al carrer com a les institucions, participar i fomentar el treball dels moviments socials i incentivar un teixit associatiu viu, crític i actiu”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid