Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Homenatge a Mataró als Brigadistes Internacionals i a les víctimes del franquisme

"Justament, fa poc, l’Ajuntament de Mataró va acordar, unànimement, condemnar el feixisme i demanar a la Generalitat que inclogui aquest monument, la fossa del cementiri dels Caputxins, els fortins de la Platja i el Camí del Nord dins dels espais de memòria de Catalunya".

19/04/2016 Drets i Llibertats

Diumenge passat, una seixantena de persones van participar a l’homenatge als Brigadistes Internacionals de la Guerra Civil morts a Mataró, organitzat pel Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Mataró, amb el suport de la CUP entre d’altres col·lectius. Els participants han dipositat flors al Cementiri dels Caputxins, al monument on hi ha gravats els noms dels brigadistes. Víctor Ligos ha fet el parlament.

Tot seguit es ver fet un homenatge a les víctimes del franquisme, al monument que les recorda a l’Avinguda d’Amèrica. El regidor de la CUP i historiador Juli Cuéllar va fer aquest parlament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid