Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El SEPC no secunda la vaga pel 13 i 14 d'abril del "Sindicato de Estudiantes"

POSICIONAMENT DEL SEPC DAVANT LA CONVOCATÒRIA DE VAGA PELS DIES 13 I 14 D’ABRIL PER PART DEL SINDICATO de ESTUDIANTES

Davant la nova convocatòria de vaga del Sindicato de Estudiantes pel dies 13 i 14 d’abril, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans manifesta:

El Sindicato de Estudiantes (SE) un cop més ha convocat una vaga unilateralment, completament d’esquenes a la Comunitat Universitària, en solitari i sense tenir en compte la resta d’agents mobilitzats entorn del Moviment Estudiantil.

Com a Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans creiem que aquesta dinàmica només pot ésser perjudicial pel conjunt del Moviment Estudiantil i defensem que aquest sols pot créixer apostant per l’organització coherent de base.

Denunciem la desvalorització que mostra el SE cap al Moviment Estudiantil a l’hora de convocar una vaga d’àmbit estatal sense respectar les diverses realitats nacionals existents a l’Estat Espanyol, però alhora treure manifestos concrets per les nacionalitats històriques com és el cas d’Euskal Herria, País Valencià, Catalunya, Andalusia… A més, aquest nega el marc dels Països Catalans tot ometent Mallorca, Menorca i les Illes Pitiüses.

Ens sembla una falta de respecte vers l’estudiantat l’actitud i les formes del SE: en el seu comunicat convocant a la vaga esmenten que “la reforma del 3+2, la LEC i la LOMQE s’estan aplicant mitjançant negociacions clandestines i d’esquenes a la Comunitat Universitària”, quan el SE actuen així en el si del Moviment Estudiantil, danyant-lo i contribuint a la desmobilització.
És per tot això que el SEPC NO SECUNDA LA VAGA, i animem tot l’estudiantat a organitzar-se al si del Moviment Estudiantil de base perquè entenem que l’única força capaç de fer front a aquestes noves imposicions és la de les estudiants organitzades que lluiten dia a dia a les seves facultats, i que conflueixen en dies de mobilitzacions generals, com fou la passada jornada de vaga històrica i multitudinària del 3 de març.

Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans ens comprometem a seguir amb la lluita que dia a dia s’està desenvolupant als diferents Instituts i Universitats dels Països Catalans en contra la LOMQE, la LEC, el 3+2, per tal de construir l’educació que volem entre totes.

Per una educació pública, popular, catalana, feminista i de qualitat!

 


Valora
Rànquings
  1. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  2. Presentació del llibre en homenatge a Isabel Pallarès a la UB
  3. Edicions del 1979 publica "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  4. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  5. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
  6. Amb la força de la gent encara hi ha combat
  7. El Consell de Menorca discrimina els bombers interins en el procés de reclassificació
  8. Més de 600 persones s'apleguen a la plaça Major de Vic a la 22a edició de la Marxa dels Vigatans
  9. "Tota opressió nacional és una forma de colonialisme"
  10. Organitzacions de l'Esquerra Independentista es manifesten a Barcelona sota el lema "Fer-ho Possible"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid