Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transparència
La CUP posa en coneixement de l'Agència de Transparència de l'AMB l'impossibilitat d'accedir a la informació de TMB
25/02/2016 Drets i Llibertats
El Grup Metropolità de la Candidatura d’Unitat Popular - Poble Actiu (CUP-PA) ha posat en coneixement de la directora de l’Agència de Transparència de l’ÀMB, Gemma Calvet, els intents de tenir accés a la remuneració de les 571 persones que treballen fora de conveni a TMB, empresa que depèn de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i l’impossibilitat d’obtenir resposta per part de l’empresa.

En aquest sentit el Regidor de Barcelona i membre del Consell d’Administració de TMB Josep Garganté i Closa va adreçar per escrit una pregunta a TMB el passat 28 d’agost de 2015. El 14 de desembre de 2015 TMB va contestar, igualment per escrit, negant l’accés a la informació sol·licitada remetent-se al document penjat al web “Estructura de Personal” de desembre de 2014.
En relació a les remuneracions en sou, plans de pensions i beneficis dels que poguessin tenir les 571 persones fora de conveni, cal dir que l’esmentat document “Estructura de personal” només fa referencia a la mitjana de les retribucions dineràries i que en cap cas es produeix una classificació de la retribució en funció de les tasques desenvolupades.

Vista l’impossibilitat d’accés a la informació demanada posem aquest extrem en coneixement de l’agència de transparència de l’AMB als efectes pertinents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid