Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP presenta una moció de suport amb les condemnades d'Aturem el Parlament
21/01/2016 Drets i Llibertats

La CUP ha presentat una moció de suport amb les condemnades d'Aturem el Parlament, que inclou el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que  ha condemnat a vuit d’aquests ciutadans a 3 anys de presó.

La resolució s’emmarca dins d’una campanya profunda de criminalització dels moviments socials i dissidència política utilitzant el dret penal com punta de d’espasa per limitar l’ús del carrer com espai legítim i democràtic de protesta.

"L’acció d’encerclar el Parlament va suposar l’exercici del dret a la protesta davant dels responsables de la crisi, i de denúncia democràtica dels incompliments electorals dels governants. La protesta situava al Parlament al centre de la discussió política intentant evitar que es converteixi en un pur executor dels dictats de la Troika i institucions no triades democràticament", ha puntualitzat la formació. 

La moció es votarà el pròxim dimarts 26 de gener al Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid