Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP GIRONA
La CUP critica la supressió de l’Àrea d’Acció Social de la Diputació de Girona

La formació lamenta que el govern no destini més esforços a les persones més necessitades

12/11/2015 Política

El Grup de la CUP a la Diputació de Girona ha lamentat que el govern actual hagi decidit fer desaparèixer l’Àrea d’Acció Social de l’estructura de la Diputació i considera un «error» que en vulgui traslladar tota la seva activitat al Dipsalut.


Segons la CUP, Acció Social té línies d’actuació que van més enllà de la salut pública, i que la Diputació deixi de tenir tècnics especialistes en aquesta àrea és una equivocació que pot afectar la qualitat del servei prestat fins ara. A més, el govern de la Diputació ha pres una decisió com aquesta «sense aportar cap informe tècnic ni estudi que justifiqui un canvi d’aquestes característiques», i denuncia que «s’hagi fet d’esquenes a l’opinió dels mateixos treballadors de l’àrea d’acció social».


Segons el Diputat provincial de la CUP, Lluc Salellas, els constants canvis que han afectat Acció Social, primer inscrita a Cultura, i ara integrada amb Noves Tecnologies i Esports, demostra que «per l’actual govern no és una prioritat resoldre els problemes de les persones més necessitades».


Salellas ha recordat que el Dipsalut va nàixer amb l’objectiu de garantir la salubritat als ajuntaments de la demarcació de Girona, i ha lamentat que l’actual govern «vulgui reduir l’acció social a un tema de salut pública».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid