Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-O Res a celebrar
El 12 d'octubre Tarragona acollirà un acte polític antiimperialista
08/10/2015 Drets i Llibertats
El Bloc Anticapitalista de Tarragona ha convocat un acte polític aquest proper 12 d'octubre. «El 12 d'octubre, que en una altra època va ser el dia de la raça, la ideologia espanyolista té un de les seus pilars fundacionals: convertir en orgull nacional el que ja en la seva època Fray Bartolomé de las Casas va qualificar de barbàrie, la invasió, expoli i genocidi del centre i sud d'Amèrica, amb la participació d'una fracció de la classe dominant catalana», asseguren.

Lluny de separar-se d'aquests «símbols imperials», l'Estat espanyol i la seva ideologia continuen rememorant el 12 d'octubre. És per això, afirmen, que «les classe oprimides, les dones i sexualitats criminalitzades i els pobles treballadors hem de denunciar aquests símbols per a poder construir un front de lluita ampli que ens apropi a un futur digne».

L'acte polític començarà a les dotze del migdia a la Rambla Nova, a l'alçada del Teatre Metropol, i comptarà amb la participació de Quim Boix, membre de la presidència de la Federació Sindical Mundial, i amb Nines Maestro, militant de Red Roja. El lema de l'acte és «Contra el feixisme! Contra l'OTAN! Organitzem-nos per construir poder popular!».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid