Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jovent en lluita
Diverses organitzacions de joves fan una crida a la creació d'una nova coordinadora d'àmbit nacional

Promouen el manifest "Des de tots els racons, el jovent en lluita" per a la construcció d'un espai nacional de coordinació entre aquestes assemblees de joves on compartir anàlisi, recursos, experiència i formació.

08/09/2015 Política

L'Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola, l'Assemblea de Joves Independentistes de Sants, l’Espurna – Assemblea de Joves Independentistes de Badalona, Joves per la Terra (Col·lectiu de l’Alt Maresme) amb el suport i la col·laboració de joves del Berguedà han fet  una crida al jovent català a organitzar-se en assemblees de joves locals i a adherir-se a la construcció d’aquest espai de referència juvenil d’esquerres i independentista contribuint així al seu desplegament i creixement.

A l'entorn del manifest, datat aquest cap de setmana a Vilada (Berguerdà) que porta com títol “Des de tots els racons, el jovent en lluita” donant així el tret de sortida a la campanya que culminarà amb la creació d’una nova coordinadora juvenil. "Amb la consciència del moment històric en què trobem i amb l’objectiu de contribuir a l’alliberament nacional i social del Poble català".

Arriben a aquesta proposta, després fer una anàlisi que recull el manifest i afirmen que fina ara "l’organització del jovent català davant aquesta cruïlla històrica ha estat gairebé nul·la, per la qual cosa, no s’ha pogut incidir amb cap discurs juvenil nítidament rupturista i anticapitalista. Tampoc s’ha desenvolupat cap tasca real de conscienciació de classe, de gènere i nacional al jovent no organitzat que ha participat de les mobilitzacions populars per la independència".

Així apunten que "s’ha d’acabar amb l’estat actual de dispersió de les assemblees locals i comarcals de jovent independentista i revolucionari". I és necessari  "construir un espai nacional de coordinació entre aquestes assemblees de joves on compartir anàlisi, recursos, experiència i formació, i engegar una acció política nacional compartida amb l’objectiu de sumar esforços per culminar el procés d’independència i de construcció de la República Catalana. Sempre amb un discurs de classe i de gènere que avanci cap a l’objectiu estratègic del socialisme".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid