Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una excap política dels Mossos candidata de Catalunya Sí que es pot

Noemí Ayguasenosa, número 19 per Barcelona de la candidatura Catalunya Sí que es pot, va ser la cap política dels Mossos d'Esquadra amb Joan Saura

12/08/2015 Política

Fa un parell de dies que a la xarxa s’està retweetejant el següent comentari del periodista Albert Martínez: “Núm. 19 a llista @catsiqueespot és Noemí Aiguasenosa, per qui no la conegui era la cap política de Mossos amb J.Saura”.

Aquest "passat laboral" no és cap secret ja que a la pàgina web de Catalunya Sí que es pot s'afirma que Noemí Ayguasenosa “Va participar en els dos Governs d’Entesa de la Generalitat de Catalunya, en l’equip que va dissenyar l’Institut Català Internacional per la Pau a la primera legislatura, i aplicant el diàleg en els conflictes d’ordre públic i seguretat a la segona.”. De fet, fa temps que es coneixia el Currículum Vitae d’Ayguasenosa exposat a la web de Catalunya Sí que es pot perquè és molt similar al que es va publicar l’any 2011 quan l'excap dels Mossos va ocupar el número 14 de la candidatura d’ICV al Congreso de los Diputados. A la nova versió del CV gairebé només s’hi ha tret la frase “Assessora del diputat Raül Romeva al Parlament Europeu”.

Al seu perfil de Linkedin l’únic “background” que s'hi pot trobar és: “Responsable de Mediación y Asociaciones. Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació. Generalitat de Catalunya. 2007 – 2011 (4 years)”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid