Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Política
González i Aznar apadrinen una televisió ultra

Felipe González, José María Aznar, Esperanza Aguirre i Cristina Cifuentes assistiran avui a la inauguració d'una televisió en línia de l'ultradreta veneçolana

02/07/2015 Internacional
L'Estat espanyol emetrà el senyal d'una nova televisió de l'ultradreta veneçolana. Aquest diumenge comença a emtre El Venezolano TV España, un projecte del grup editorial El Venezolano  que serà presentat a la Ciudad de la Imagen (Pozuelo de Alarcón, Madrid) a les 19:00 hores per les mullers dels veneçolans ultradretans (empresonats per realitzar accions armades contra el govern bolivarià) Leopoldo López i Antonio Ledezma, Liliana Tintori i Mitzy Capriles. A l'acte assistiran els expresidents del Govern espanyol  Felipe González i José María Aznar, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, i la presidenta del PP madrileny, Esperanza Aguirre.

El Venezolano TV España s'emetrà a partir del proper dia 5 de juliol a través d'Internet des de la Ciudad de la Imatgen  en un projecte en el qual participaran 45 treballadors entre periodistes veneçolans, espanyols i col·laboradors d'Estats Units dirigits Oswaldo Muñoz. El grup editorial El Venezolano controla des de fa anys set diaris que es publiquen a Estats Units, Panamà i República Dominicana; dues televisions per Internet i una per cable, El Venezolano TV, que es transmet des de Miami.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid