Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xiulada a l’himne espanyol a Montmeló

El Circuit de Montmeló ha viscut aquest cap de setmana el Gran Premi de Catalunya de motociclisme tancat avui amb la xiulada a l’himne espanyol (quan encara està present la "polèmica" per la xiulada del Camp Nou)

14/06/2015 Política
Avui l'afició present al circuit de Montmeló ha xiulat de manera majoritària els acords de l'himne espanyol durant la celebració del triomf del mallorquí Jorge Lorenzo. No és la primera vegada que això succeeix durant el gran esdeveniment català del món del motociclisme: va passar el 2012 amb una altra victòria de Lorenzo i el 2014 amb la de Marc Márquez. Uns anys abans, el 2010, Lorenzo es va negar a posar-se una samarreta de la selecció espanyola a Montmeló (va dir que "En Catalunya es complicado salir con La Roja") fet que li va comportar algunes crítiques de mitjans de comunicació i “celebritats” espanyoles.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid