Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP de Tarragona continua esperant que el govern municipal informi sobre els Jocs del Mediterrani

La formació considera que s'està ajornant injustificadament la trobada informativa 

26/06/2015 Política

La setmana passada, el Grup Municipal de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona va demanar a l'alcaldia una reunió monogràfica per examinar les actuacions municipals en relació al projecte dels Jocs del Mediterrani. A data d'avui, la CUP encara no ha rebut cap confirmació del Conseller de Presidència, Esports i Jocs del Mediterrani, Javier Villamayor, per mantenir la reunió sol·licitada.

Per al GM de la CUP aquesta tardança és injustificada, ja que afirmen que va ser el mateix alcalde Ballesteros qui va oferir-se a informar-los. Entenen que “aquesta reunió és cabdal per tal de garantir l’accés del poble de Tarragona a informació clau dels Jocs del Mediterranis en aspectes que haurien de ser objecte de discussió pública i que, ans al contrari, estan passant completament desapercebuts per a la ciutadania”, segons el Conseller Jordi Martí.

Un exemple d'això és el cas de la UTE conformada per les empreses Dragados SA i Transmaber SL. Aquesta UTE ha rebut l'adjudicació del moviment de terres de l'anella mediterrània que es construeix al barri popular de Camp Clar, amb una oferta de 867.467 euros. “Una quantitat excepcionalment baixa que és 2,5 vegades inferior a la despesa aprovada per l'Ajuntament per a aquesta actuació”, segons afirma la Consellera de la CUP Laia Estrada. “Aquest estalvi sembla tan gegantí com sospitós, malgrat l’informe justificatiu lliurat per Dragados i Transmaber”, ha afegit Laia Estrada.

Finalment, el Grup Municipal de la CUP considera que la manca de disponibilitat demostrada per Javier Villamayor manifesta “que el Govern local està més preocupat per enlluernar amb polítiques d'aparador que no pas per proporcionar informació pública sobre les conseqüències socials dels Jocs Mediterranis 2017”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid