Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La Crida per Sabadell aposta per l'entrada d'Unitat per Canvi al govern
27/06/2015 Política

La Crida per Sabadell entén que la ciutat està en un moment clau en el que cal que totes les forces d'esquerres treballem conjuntament per iniciar, des de l'Ajuntament també, un procés transformador que posi les persones i els interessos de les classes populars al centre del debat polític. En aquest sentit la Crida vol reiterar, com ja va fer anteriorment conjuntament amb ERC, la seva voluntat de que Unitat pel Canvi passi a formar part de l'executiu local juntament amb la Crida i Esquerra.

La Crida vol posar en valor l'acord de govern treballat entre les tres forces durant els dies abans de la investidura i entén que cal superar els interessos de partit per dur-lo a terme. En aquest sentit la Crida entén que és el moment de fer un gir de 180º en les polítiques socials i econòmiques amb l'objectiu que les persones, les entitats i col·lectius recuperin el protagonisme i la capacitat de decidir sobre totes les qüestions que els afecten.

Aquest procés és possible iniciar-lo des de l'Ajuntament ara. No obstant és imprescindible que el nou govern trenqui també amb les pràctiques i maneres de fer del passat i garanteixi, més enllà de l'estabilitat, un govern ètic, transparent i compromès amb les bones pràctiques democràtiques. En aquest sentit i amb la voluntat de desencallar la situació, davant els casos d'expulsió de dos membres de Podemos de Sabadell, que actualment són càrrecs electes d'Unitat pel Canvi, la Crida entén que aquestes persones haurien d'entrar a formar part dels òrgans de govern un cop es resolgui positivament el conflicte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid