Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La Crida per Sabadell impulsa el Pla de Xoc contra l'emergència social

Anuncien una campanya de responsabilització pública si els bancs continuen desnonant

22/06/2015 Política

La Crida per Sabadell ha manifestat “la necessitat d'impulsar un Pla de Xoc des del minut zero” i celebra que les primeres mesures del nou govern municipal abordin l'habitatge, la pobresa energètica i l'alimentació infantil. En aquest sentit, Anna Lara portaveu de la formació d'esquerres, ha valorat positivament que el nou executiu es reuneixi amb les entitats financeres per tal que adoptin unilateralment les mesures legislatives impulsades per la ILP sobre Habitatge i Pobresa Energètica. En aquesta línia, se’ls anunciarà una campanya de responsabilització pública si segueixen practicant desnonaments i no fan una aportació significativa al parc local públic d’habitatge de lloguer social.

Lara ha volgut destacar també l’obertura de l’oficina d’atenció a la pobresa energètica “on els ciutadans pugui denunciar els talls de subministraments” i també el dispositiu per garantir l’alimentació infantil presentat conjuntament amb la Creu Roja i el Rebost Solidari amb “l’horitzó de superar el model assistencialista i apoderar la ciutadania”.

El govern fa els primers passos per a municipalitzar els serveis públics Per altra banda la formació municipalista ha volgut destacar que el fet que el nou executiu estigui elaborant un dossier sobre les possibilitats de recuperació d’algunes empreses de Serveis Municipals. Durant les properes setmanes es farà arribar a totes les seccions sindicals implicades el Pla de municipalitzacions en el que està treballant el govern local per tal de buscar la participació de les plantilles en el procés d’escrutini. En aquest sentit Lara ha manifestat que “és indispensable avançar cap al control públic dels Serveis Municipals per tal de garantir el millor servei possible i respecten els drets dels treballadors i treballadores que hi formen part”.

La Crida per Sabadell considera que aquestes mesures, que formen part del seu programa i de l’acord de govern, són prioritàries per tal d’iniciar un canvi profund a la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid