Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Palestina
I Cicle sobre Palestina a Alcoi
25/06/2015 Drets i Llibertats

Ara farà quasi un any la Franja de Gaza, Palestina, fou víctima de l’última masacre anomenada “Marge Protector” duta a terme per les Forces d’Ocupació d’Israel.

Actualment, segons UNADIKUM la situació dels palestins i palestines continua sent dramàtica. L’ajuda promesa no arriba i la reconstrucció de la zona tampoc. Són moltes les famílies que viuen en una situació d’emergència social, crítica i dramàtica.

Des de l’Associació de solidaritat amb Palestina Associació i Brigades Internacionals Unadikum País Valencià i Asociación Unadikum juntament amb d’altres col•lectius com el moviment BDS (Boicot, Desinversions i Sancions a Israel) BDS País Valencià - BDS Alacant i Joba Eventos, s'està duent a terme un Festival Solidari de suport a la causa palestina.

Es comptàra amb la presència de grups de gran nivell com Iratxo, Little Pepe, Mafalda, Auxili i El Diluvi el proper 4 de juliol, entre altres.

També, del 28 al 30 de juny s'ha organitzat a Alcoi el Primer cicle cultural palestí per part de les Brigades Internacionals Unadikum País Valencià. Visites guiades, un concert,

Tots els fons recaptats pel Festival Solidari d’Alcoi aniran destinats al manteniment i desenvolupament de projectes en territori palestí per part de les Brigades Internacionals Unadikum i per a la Campanya Internacional de Suport que duen a terme les companyes del BDS País Valencià - Alacant.

A càrrec del Centre Lajee de Betlem, Cisjordània (Palestina).

Diumenge Dia 28 de juny

- Acollida dels membres del Centre Lajee. Sopar de benvinguda, i allotjament al CP Sant Vicent d'Alcoi.

Dilluns Dia 29 de juny

- Durant el matí, visita a la nostra ciutat, i possibilitat de ser rebuts per l'Ajuntament.

- 12 hores. visita a l'Hospital Suec-Noruec. Actuacions de ball grup Dabka, en diferents punts de la ciutat, Passeig Ovidi Montllor, Parc de la Glorieta, Plaça de Dins, etc.

- A les 18h. Al Club d’Amics de la Unesco Alcoi, tertúlia cafè sobre la Campanya Internacional de BDS (Boicot, Desinversions i Sancions a Israel dins de Palestina.

- A les 19.45 hores. Al Club d’Amics de la Unesco, exhibició de 24 fotografies sobre “la vida als camps de refugiats de Palestina” i xerrada “Refugiats palestins i vida als camps de refugiats”.

- Projecció d’un curtmetratge amb entrevistes a persones segrestades per les Forces d’Ocupació al camp de refugiats.

Dimarts Dia 30 de juny

- 12 hores. Visita solidària al refugi de Cervantes i plantada d’una olivera en solidaritat amb Palestina. Actuacions de ball grup Dabka, en diferents punts de la ciutat.

- 18 hores. Al club d’Amics de la Unesco Alcoi tertúlia cafè, “Iniciatives de la societat civil Palestina.”

- 19,45 hores. Al club d’Amics de la Unesco Alcoi, xerrada sobre “presoners palestins a les presons Israelianes”, amb experiències de primera mà, de detencions, tortures i la vida a la pròpia presó.

- Projecció d'un curtmetratge, que mostra la realitat d’una família davant la detenció del seu fill de 14 anys.

Festival Solidari IalahRockAlcoi, dissabte 4 de juliol, Parc de Batoi, Alcoi.

Iratxo, Little Pepe, Mafalda, Diluvi i Auxili.

Enllaç venda d'entrades,

https://www.entradasatualcance.com/ialahrock-festival-solidari-alcoi/

Festival Solidari Ialah Rock Alcoi, dissabte 4 de juliol de 2015 al Parc de Batoi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid