Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Periodisme
"Terribas explica Barnils" a Sant Cugat del Vallès
22/06/2015 Comunicació
El Grup de Periodistes Ramon Barnils i l'Ajuntament de Sant Cugat  us conviden a la xerrada 'Terribas explica Barnils', una conversa oberta amb Mònica Terribas entorn a Ramon Barnils, el periodisme i l'actualitat que tindrà lloc el proper dimecres 1 de juliol al Bar Mesón de Sant Cugat del Vallès a partir de les 19h.
També hi participaran, David Bassa (president del Grup Barnils) i Xavier Fornells (en representació de l'Ajuntament de Sant Cugat), entre altres participants.
La xerrada tindrà lloc en el marc de la promoció del Premi Ramon Barnils, el guardó que ha recuperat el Grup Barnils per tal de promoure el periodisme d'investigació. El Premi distingirà reportatges presentats per estudiants de periodisme o periodistes en actiu que tractin temes poc presents als mitjans i basats en el treball de recerca dels seus autors.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid