Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TTIP
L'Esquerda se suma a la campanya “Destapem el TTIP”

Impulsada per la Xarxa Pels Drets Socials del Vallès Oriental

09/04/2015 Economia

Des de fa unes setmanes, i pels seus canals 2.0, l'Esquerda de Granollers està compartint informació per donar a conèixer què és i quins efectes tindrà l'aprovació de l'Associació Transatlàntica pel Comerç i la Inversió (en anglès, TTIP). 

El TTIP és un acord, cuinat en secret, que pretén liberalitzar completament l’espai econòmic comú i amenaça la poca sobirania que com a poble ens queda davant el poder de les corporacions multinacionals.

En el seu bloc, l'Esquerda ha obert un espai amb diferents materials i informacions (vídeos, infografies, articles, recerques..) per desemmarcar, d'una banda, el fet que el TTIP s'està negociant a les esquenes de la població i sense cap debat públic ni democràtica, i d'altra banda, per alterar sobre els efectes que tindrà sobre la política, la sobirania i, en conseqüència, sobre els drets socials de la població. 

D'aquesta manera el col·lectiu de Granollers, s'ha sumat a la campanya “Destapem el TTIP” que impulsa la Xarxa Pels Drets Socials del Vallès Oriental i per tant, expressa el seu rebuig frontal a l'aprovació d'aquest tractat que no fa res més que augmentar el poder del capital financer multinacional i globalitzat i reduir la democràcia a un espectacle purament artificial.

Podeu consultar l'espai obert al bloc de l'esquerda: Apunts sobre el Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç i Inversions (TTIP)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid