Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
La FAVB celebra la seva 43 assemblea general
27/03/2015 Drets i Llibertats
Els delegats i delegades de les associacions de veïns de Barcelona tenen una cita important aquest dissabte 28 de març, quan se celebrarà la 43 assemblea general de la Federació de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), que és el màxim òrgan polític de l'entitat.

L'assemblea, que tindrà lloc de les 8,30 a les 14 hores, serà acollida enguany pel barri de la Font d'en Fargues (casal de barri, carrer Pedrell, 67-69), al districte d'Horta-Guinardó.

Les associacions de veïns i veïnes debatran la gestió de l'entitat durant l'any 2014 i el pla de treball de la Favb per al 2015. També es renovaran càrrecs de la junta de l'entitat, i els candidats seran sotmesos a l'aprovació de les associacions.

Durant l'assemblea es presentarà a les associacions veïnals el llibre Barris, veïns i democràcia, del periodista i historiador Marc Andreu, un llibre sobre la pròpia història de la Favb i el moviment veïnal.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid