Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La Crida per Valls – CUP escull la llista electoral en l'Assemblea
11/03/2015 Política

La candidatura per a les eleccions municipals Crida per Valls-CUP escollirà la seva llista electoral a l'Assemblea que celebrarà aquest diumenge 15 de març a les 18.30 a la Biblioteca Popular. En aquesta assemblea, que està oberta a les persones que hi estiguin interessades, també s'aprovarà el pressupost de campanya electoral i es farà un repàs de la feina que han fet els grups de treball temàtics.

Aquesta serà la segona i definitiva fase d'elecció de la llista electoral, que va començar en l'Assemblea del diumenge 1 de març, en la qual els assistents van proposar fins a sis noms per a ser regidors de la candidatura. Una comissió s'ha encarregat de parlar amb les persones més votades i ha elaborat una proposta de llista seguint una sèrie de criteris polítics. Aquesta proposta serà debatuda amb la possibilitat de fer-hi modificacions i finalment votada, tot a l'assemblea d'aquest diumenge.

La Crida per Valls-CUP valora de forma molt positiva el procés democràtic i obert d'elecció de la llista electoral, una experiència que representa un pas endavant en la participació política i una novetat a la ciutat.

 Des de la candidatura s'anima tothom a participar als grups de treball temàtics, que estan analitzant la situació de la ciutat i elaborant propostes, amb la idea de convertir-se en àmbits de treball estables que existeixin i generin activitat més enllà de les eleccions municipals i de la dinàmica política institucional.Per apuntar-s'hi només cal demanar-ho a cridapervalls@gmail.com

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid