Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#aturemelparlament
Els diputats de la CUP abandonen el Parlament com a protesta per la sentència de TS

"Cansats de càstigs als de baix i de la impunitat dels de dalt, per això abandonem el ple" ha manifestat David Fernández

18/03/2015 Drets i Llibertats

"Estem avergonyits. Aquest Parlament, els grups que ho van aprovar, envien vuit joves a la presó. Avui aquest Parlament no ens representa" amb aquestes paraules del diputat de la CUP David Fernández, els diputats de la formació han abandonat el ple del Parlament en la sessió de control al Governd'aquest matí. Ho han fet com a protesta  la sentència del Suprem que anul·la l'absolució dels condemnats pel setge al Parlament el 15 de juny del 2011, i que condemna a 8 persones a tres anys de presó.

Fernández ha remarcat "Cansats de càstigs als de baix i de la impunitat dels de dalt, per això abandonem el ple". Per la seva banda, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha respost  que se sent "més proper" a la decisió del Suprem que a la resolució que havia pres anteriorment l'Audiència Nacional.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid