Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi abient
Els ambientòlegs de les illes celebren els 10 anys

L'associació de Llicenciats en Ciències Ambientals de les Illes Balears (Alcaib) celebra la seva assemblea anual i es prepara per encarar els actes del seu 10è aniversari. 

20/03/2015 Territori

El passat cap de setmana es va celebrar a la sala d'actes de la Misericòrdia de Palma la desena assemblea de l'associació de Llicenciats en Ciències Ambientals de les Illes Balears (Alcaib), que es proposa noves fites i objectius i propostes quan assoleixen els 10 d'anys d'activitat. L'entitat illenca es va constituir només 1 any més tard que el primer col·legi oficial d'ambientòlegs de tot l'estat: el COAMB català.

Els assistents, un terç dels més de 60 associats, decidiren continuar amb la tasca de promoció de la professió així com també en eixamplar la incidència social d'aquest gremi. Amb aquests objectius es varen perfilar els actes públics que commemoraran el desè aniversari de l'associació i també es varen continuar amb les comissions de feina que agrupen els seus especialistes en temes com residus, energia, urbanisme, comunicació i educació.

En aquests 10 anys ALCAIB ha representat i fomentat els interessos i els valors dels ambientòlegs de les Illes Balears, uns professionals que treballen en camps molt diversos però que sempre intenten fer avançar la societat cap a un escenari més sostenible.

En aquest temps s'ha evidenciat la necessitam d'obrir camí i reivindicar el paper que han de jugar els aspectes ambientals a la nostra societat. Per això s'han realitzat activitats i projectes tan diversos com: cursos de formació, projectes de cooperació, celebració del dia del medi ambient i altres dies assenyalats, camps de treball, elaboració de materials multimèdia, trobades o altres jornades relacionades amb la sensibilització i educació ambiental a les nostres illes.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid