Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Palestina
Acció per Palestina al partit Suècia-Israel que es jugarà a Alcoi
21/03/2015 Drets i Llibertats

El proper dimecres, 25 de març, a les 18h, tindrà lloc a Alcoi, el partit de futbol -classificatori per a la fase final de l’Eurocopa sub-17- Israel vs Suècia. El partit es jugarà al Camp Municipal del "Collao" i per aquest motiu s'ha preparat l'acció sorpresa, per al qual s'han preparat banderes palestines, samarretes reivindicatives, pintures amb els colors de Palestina, instruments de percussió i vent, i ganes d’animar a Suècia/Palestina, ja que segons els organitzadors, Brigades Internacionals Unadikum d'Alcoi-País Valencià, l'objectiu és "clavar-li un gol a l’Apartheid".

L’objectiu d’aquesta acció és entrar al camp per animar, reivindicar, i cridar en favor dels Drets Humans del poble palestí (que ens escoltin!)

La gent que realitzarà l’acció, es reunirà a Alcoi, al Pub l’Escenari (rotonda d’Oliver) a les 17h, el mateix dimecres 25 de març.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid