Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP i Procés Constituent presenten la seva candidatura conjunta a Sant Celoni

Teresa Forcades i Antonio Baños donen suport a la confluència dels dos grups en un gran acte a Sant Esteve

22/02/2015 Política

Unes 300 persones van assistir divendres al teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera a l'acte de presentació de l'acord a què hem arribat la CUP i Procés Constituent per presentar-nos conjuntament a les eleccions municipals del maig vinent a Sant Celoni i Palautordera.

Teresa Forcades, impulsora de Procés Constituent juntament amb Arcadi Oliveres, i el periodista Antonio Baños, membre de l'entitat cívica Súmate, hi van donar suport amb dues intervencions que van destacar especialment que a l'hora de confeccionar polítiques d'esquerres l'eix nacional és i ha de ser indestriable de l'eix social. Aquesta serà l'única manera de superar l'actual context d'emergència social.

L'acte va estar presentat pel col·laborador de la CUP Sant Celoni Enric Saurí, que va ser l'encarregat de llegir el manifest final juntament amb Roser Calvet (CUP Sant Celoni), Andrea Conte (CUP Palautordera) i Joan Baixas (CUP Sant Esteve). El cantautor Albert Hirujo va posar punt i final a l'acte amb dues cançons.

Podeu llegir el manifest de l'acte aquí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid