Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BRETANYA
Es publiquen els resultats dels referèndums de Dibab a Soudan i Langouet

Ahir es van fer dos referèndums als pobles de Soudan i Langouet (Bretanya) per saber si els seus ciutadans volen que el Departament del Loira Atlàntic passi a formar part de Bretanya. Els resultats dels dos referèndums es poden consultar a la pàgina de Dibab- Décidez la Bretagne.

09/02/2015 Internacional
Després d'una primera consulta al poble de Sant-Viaud  (el novembre passat)  sobre la reunificació i l'Assemblea de Gran Bretanya, ahir la  Plataforma Dibab - Décidez Bretagne va organitzar dues consultes als municipis del Soudan i Langouet. Igual que a Saint-Viaud, les preguntes van ser les mateixes:"Dóna suport la creació d'una nova regió de Bretanya, incloent la dels altres quatre departaments bretons Loira-Atlàntic?" i "Està a favor de la fusió de les diputacions provincials i el consell regional en una assemblea de la Gran Bretanya?"

Després que el recompte els resultats són:

Langouet:

La participació: 19,65% (402 inscrits, 79 votants)

1) "Dóna suport la creació d'una nova regió de Bretanya, incloent la dels altres quatre departaments bretons Loira-Atlàntic?".

Sí: 75,95% (60 vots)
NO: 12,66% (10 vots)

BLANC: 10,13% (8 vots)
NUL: 1,27% (1)

2) "Està a favor de la fusió de les diputacions provincials i el consell regional en una assemblea de la Gran Bretanya?".

Sí: 81,01% (64 vots)
NO: 10,13% (8 vots)

BLANC: 3,80% (3 vots)
NUL: 5,06% (4)

SOUDAN:

Percentatge de participació: 15,6% (1471 inscrits 230 votants)

1) "Dóna suport la creació d'una nova regió de Bretanya, incloent la dels altres quatre departaments bretons Loira-Atlàntic? »

Sí: 79,6% (183 vots)
NO: 16.1% (37 vots)

BLANC: 3,5% (8 vots)
NUL: 0,9% (2)

2) "Està a favor de la fusió de les diputacions provincials i el consell regional en una  assemblea de la Gran Bretanya? »

Sí: 72,2% (166 vots)
NO: 15.2% (35 vots)

BLANC: 9,1% (21 vots)
NUL: 3,6% (8)

La plataforma Dibab, afirma que aquests nous referèndums són un èxit ja que en el context d'una consulta no oficial que es mobilitzin entre el 15 i el 20% de la població d'un municipi no és fet trivial i hi ha un "veritable desig d'expressar-se sobre qüestions de la reunificació i l'evolució institucional de Bretanya".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid