Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Actes al País Valencià per Palestina
09/02/2015 Drets i Llibertats
Els propers  11 i 12 de febrer tindran lloc a València i Alcoi unes jornades per Palestina, que consistiran en els següents actes:

El dia 11, a València: Naixeran Oliveres - ‪#‎JeSuisPalestine‬

A les 18 h. agermanament de l'horta valenciana i la terra palestina amb un acte al CSOA l'HORTA (Benimaclet). Es plantarà una olivera portada des de Palestina per la companya Estel·la Vidal i es llegiran poesies palestines en diverses llengües relacionades amb les oliveres, el símbol de la terra palestina. També es llençarà la campanya ‪#‎OlivoXpalestina‬, que es vol estendre més enllà del País Valencià i que es vincularà amb la iniciativa sorgida a Ni'lin (Cisjordània) de ‪#‎ReplantPalestine2015‬.

A les 19:30 h. tindrà lloc una xerrada-debat al saló d'actes Joan Fuster de la Facultat d'Història de la Universitat de València amb Manu Pineda, activista pels DDHH i membre d'Unadikum International Brigades present a les últimes massacres a Gaza; Estel·la Vidal, membre de BDS Alacant i Associació i Brigades Internacionals Unadikum País Valencià que acaba d'arribar de Cisjordània; i Jorge Ramos Tolosa, professor d'Història Contemporània de la Universitat de València.

A continuació tindrà lloc un sopar al Centre Social Terra de Benimaclet.

El dia 12, a Alcoi tindrà lloc la conferència "la Cooperació Internacional des de l'àmbit local. Confluència i solidaritat" a partir de les 19:30 h al Club d'amics de la UNESCO, on es parlarà de "la veritable història de la Franja de Gaza", amb Manu Pineda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid