Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
solidaritat
Concentració pel Kurdistan a Barcelona
29/01/2015 Internacional

En el marc de les mobilitzacions pel Kurdistan que es realitzaran aquest mes de febrer, el KurdisCat - Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan ha organitzat una concentració a Barcelona pel proper dissabte 7 de febrer. Serà a les cinc de la tarda davant el consolat turc (Passeig de Gràcia, 7 de Barcelona).

La marxa de Barcelona estarà coordinada amb d’altres que es faran internacionalment. El mateix dia se'n faran a les ciutats com a València. Les mobilitzacions internacionals, impulsades pel Kongreya Civaken Demokratîk a Kurdîstanî yen Ewropa (KCD-E) , es basen en tres eixos:

- Una columna de Frankfurt a Estrasburg fa una crida en solidaritat amb la situació de Kobanê (Síria) i Sinjar (Iraq), en setge per part dels fonamentalistes islàmics de l’Estat Islàmic (IS)

- Una columna de Luxemburg a Estrasburg demana que s'aixequi la prohibició de la Unió Europea sobre el PKK kurd

- Una columna de Berna a Estrasburg se centra en reivindicar el paper de la dona en el moviment kurd.

Per participar i ajudar en la preparació us podeu dirigir a kurdiscat@gmail.com ; així com la vostra disponibilitat i si voleu participar en les trobades preparatòries.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid