Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Atac feixista al Casal Jaume I d'Elx
19/01/2015 Drets i Llibertats

La nit d'ahir divendres 17 de gener al voltant de les 22:00 hores el Casal Jaume I d'Elx, va patir la violència en forma de cops i empentes contra les vidrieres que a conseqüència de les empentes quasi les trenquen i al mateix temps van omplir de pegatines el vidres del Casal, mentre hi havia gent a l’interior. L'acció va ser perpetrada per un grup de 7 o 8 persones, d'una forma molt ràpida i els agressors van fugir corrents.

No és la primera vegada que l'extrema dreta espanyolista demostra la seua intolerància contra el Casal d'Elx.  Cal tenir en compte que el casal és una de les poques entitats actives en la defensa i la promoció de la cultura i la llengua.

Els membres de l'entitat han manifestat en la seva pàgina de facebok que l'agressió és un atac a totes les persones que treballem en el dia a dia per dignificar-les, recuperar-les i normalitzar-les.

"Sabem que tenim al nostre costat tota la gent de la ciutat d’Elx de sensibilitat valenciana i de tarannà democràtic, les associacions cíviques,sindicats i partits. Així que totes les amenaces, atacs i censures de tota mena no ens faran arronsar en la nostra actitud i treball diari", remarquen

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid