Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinema
Arriba a Barberà de la Conca el "Festival de Cinema Creative Commons de la Conca"

Una iniciativa per crear sinergies al territori entre entitats, pobles i persones de la comarca, oferint oci alternatiu i presentant documentals i cinema d’autor

27/01/2015 Comunicació
La Cultural Jordi Francolí presentava a principis de gener, conjuntament amb altres entitats de la comarca un festival de Cinema, sota la llicència de Creative Commons. Un festival itinerant per espais i pobles de la comarca, que busca crear sinergies entre entitats, pobles i persones en espais de la Conca de Barberà.

Amb documentals, films de ficció i temàtiques variades, des del documental social al cinema d'autor, el Fesitival Creative Commons a la Conca de Barberà, volen apropar films i documentals poc coneguts a cinemes locals, sales socials i auditoris dels pobles de la comarca.

Després de passar per L’Espluga de Francolí, Montblanc, Vilaverd i Blancafort, aquests pròxim dissabte arriba a Barberà de la Conca, dissabte 31 de gener a les 19.00 h a la Sala del Vídeo amb ‘BUY BUY EUROPE i ‘A CERO’.

Els projectes sota llicència Creative Commons aporten novetats i solucions als problemes dels drets d'autor en l'era digital i comparteixen les llicències CC, una alternativa més flexible respecte al copyright tradicional. Amb una llicència de Creative Commons les obres no perden els drets d’autor, al contrari, és una manera d’exercir-los i poder oferir alguns drets a terceres persones en determinades condicions.

Una nova experiència entre entitats de la comarca, pionera, i que vol crear aquesta xarxa que hauria de permetre una millor coneixença entre entitats, els pobles i les persones de la nostra comarca. Creant així una oferta d’oci alternativa, gratuïta, intergeneracional i inclusiva al nostre territori.

PROGRAMACIÓ FESTIVAL CREATIVE COMMONS A LA CONCA DE BARBERÀ

DISSABTE 31 DE GENER 2015
Sala del Vídeo · 19h · Barberà de la Conca
BUY BUY EUROPE // A CERO

DIMECRES 25 DE FEBRER 2015
Restaurant L’Aravaló · 20h · Blancafort
BUSCANDO HISTORIAS

DIUMENGE 1 DE MARÇ 2015

Auditori del Casal · 19h · L’Espluga de Francolí
MAI ÉS TAN FOSC


DIVENDRES 6 DE MARÇ 2015

Torre de Barjaula · 20.30h · Montblanc

CURTS MADE IN BARCELONA


DISSABTE 7 DE MARÇ 2015

Cinema Foment · 19h · Vimbodí i Poblet

CURTS



DIUMENGE 15 DE MARÇ 2015

El Casalet · 19h · L’Espluga de Francolí

CIUTAT MORTA

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid