Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
20 anys sense Ovidi Montllor
Acte d'homenatge a Ovidi Montllor a Ontinyent
16/01/2015 Cultura

El proper dijous 22 de gener a les 19h a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara a Ontinyent (Vall d'Albaida) es realitzarà un acte d’homenatge a Ovidi Montllor en el vintè aniversari de les seues "vacances", fòrmula que va utilitzar el cantautor alcoià per referir-se a la seua mort.

L'acte comptarà amb les intervencions de Núria Cadenes, autora de L’Ovidi (3i4), Antoni Miró, autor de l’exposició L’Ovidi Intemporal, la qual es podrà aprofitar per visitar a l’espai de l’acte, Jesús Barranco, Pau Miquel, Javi Requena i Mara Vicent interpretaran i recitaran l’Ovidi.

Es podran fer aportacions lliures i espontànies de les lletres i cançons de l’Ovidi. L'acte compta amb l'organització del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida i la col·laboració de l'Ajuntament d’Ontinyent i VilaWeb Ontinyent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid