Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CAPGIREM GIRONA
Capgirem Girona fa balanç dels primers mesos i defineix les línies d’actuació per al 2015

S’ha organitzat per aquest dissabte una jornada oberta d’activitat per portar al carrer el debat sobre el model de ciutat i planificar el treball dels propers mesos

12/12/2014 Harmonies de lluita
Capgirem Girona ha programat per aquest dissabte, 13 de desembre, una jornada d’activitat i debats oberta a ciutadania i entitats gironines, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que estan fent els diferents grups de treball temàtics, fer balanç del treball realitzat fins ara, i planificar l’activitat dels propers mesos.

D’onze a una del matí, els grups de treball de Capgirem instal·laran espais de treball simultàniament en diferents punts de la ciutat. Els àmbits temàtics programats són els de cultura (Parc del Migdia), model ambiental i sostenibilitat (hortes de Santa Eugènia, al costat dels Maristes), igualtats (plaça del Lleó) i espai públic, urbanisme i habitatge (Pont de Pedra). Amb aquests espais es pretén que la gent conegui de primera mà la iniciativa i la feina que estan duent a terme els diferents grups de treball, i convidar les persones interessades a participar i contribuir al projecte per tal que continuï creixent i enfortint-se.

Posteriorment, a partir de les cinc de la tarda es farà una assemblea al centre cívic Pla de Palau oberta a col·lectius i persones a títol individual. En la trobada es farà una valoració dels primers tres mesos d’activitat de Capgirem, es definiran les línies d’acció per al 2015, i es debatrà el paper i el posicionament que ha de prendre Capgirem davant les eleccions municipals.

Capgirem Girona és un projecte col·lectiu que té per objectiu avançar cap a un nou model de ciutat, realment democràtic i al servei dels interessos de la majoria de les gironines i els gironins. Es tracta d’un espai de treball obert a persones i col·lectius, que va sorgir amb el suport i l’impuls inicial de la CUP, i que funciona de manera horitzontal i autònoma, combinant el treball dels diferents grups temàtics amb les assemblees periòdiques on es prenen les decisions i la línia general d’actuació.

Crítica per les taxes als centres cívics

Finalment, s’ha denunciat la decisió de l’equip de govern municipal de fer pagar taxes a Capgirem Girona per la utilització de centres cívics i equipaments públics, amb el pretext que “la seva activitat és de caràcter polític”. Capgirem Girona considera que aquesta decisió té per objectiu dificultar la tasca que s’està fent a la ciutat, i ha exigit al govern municipal que faci marxa enrere.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid