Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Prop de 400 persones es concentren a Palma a favor del 9N

L’acte fou convocat, conjuntament, per l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, l’Obra Cultural Balear i el Grup Blanquerna, amb el lema “Ara és l’hora”.

03/11/2014 Política

Ahir va tenir lloc, a Palma, una concentració a favor del procés participatiu del 9 de novembre al Principat, en la qual hi varen assistir gairebé 400 persones. L’acte, que començà a les 19 h a la plaça de Cort, davant l’ajuntament, fou organitzat per l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, l’Obra Cultural Balear i el Grup Blanquerna. El conegut activista Tomeu Martí fou l’encarregat de la presentació. Una presentació en què Martí realitzà un emotiu discurs en defensa del dret del poble català a decidir el seu futur i esperonant als mallorquins a seguir les mateixes passes.

El manifest va ser llegit per Agnès Ambrós i Joan Vicenç Lillo, membres de l’ASM, els quals advertiren de la brutal campanya i ofensiva de l’estat contra aquest procés. Així mateix, destacaren el caràcter absolutament democràtic i pacífic d’aquest i el reconeixement de la necessitat que “la construcció de la nostra casa” en l’àmbit polític i territorial, només pot reeixir si va íntimament lligada al procés independentista que es viu al Principat i que tan sols la plena sobirania és la única oportunitat d’un canvi social i polític real.

Finalment, la concentració va acabar amb una ballada, al mig de la plaça, a càrrec del grup de música popular Arreu i amb crides a favor de la independència de Mallorca i dels Països Catalans. Destacà la gran presència d’estelades i banderes quadribarrades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid