Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
La CUP elabora un informe jurídic sobre les amenaces de Llanos de Luna

L'informe, elaborat per la Comissió de Juristes de la CUP, s'ha fet arribar als municipis i als directors/es dels IES de Catalunya.

08/11/2014 Drets i Llibertats
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP), a través de la seva Comissió de Juristes, ha fet arribar un informe jurídic sobre el contingut de les cartes enviades per la delegada del govern espanyol Llanos de Luna als municipis i als directors/es dels IES de Catalunya. Es tracta d’un dictamen jurídic sobre la nul·la eficàcia d’aquestes ordres; per manifesta incompetència i lectura errònia de la interlocutòria del TC, que ni prohibeix obrir locals de votació del nou 9N ni emana cap tipus d’ordre judicial al respecte. La CUP ha volgut recordar recordar que la Delegació del Govern, lluny de ser un òrgan imparcial, és una de les parts del conflicte i per tant,  el contingut de les cartes no és més que la manifestació de l’opinió personal de la delegada del govern a Catalunya.

Per tant, segons el criteri dels juristes de la CUP , no es produeix en absolut cap delicte de desobediència ni per part dels alcaldes/esses ni dels directors/es de centre. Tanmateix, com tot dictamen jurídic és un parer professional sotmès a qualsevol altre millor fonamentat en dret.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid