Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
La CUP Anglès condemna l’atac al local de l’ANC

Ahir uns desconeguts van trencar els vidres de la seu de l’ANC al poble d’Anglès

20/11/2014 Política

La seu de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) a Anglès (Selva) va ser atacada ahir quan els vidres del local van ser trencats i s’hi va penjar un cartell del partit feixista Democracia Nacional (DN) on s'hi podia llegir "Lo que han hecho con España es “pa fusilarlos”. “Que más necesitas que te hagan”.

En motiu d’aquesta agressió la CUP Anglès ha emès un comunicat on condemnen “aquest tipus d’agressions per part dels feixistes i ens solidaritzem amb els propietaris del local. De la mateixa manera, volem expressar la nostra preocupació per la creixent activitat del feixisme a Anglès amb la penja de cartells amenaçadors, la constant aparició d’esvàstiques i altres símbols feixistes a sobre dels murals realitzats per l’esquerra independentista i diversos tipus de coaccions i intimidacions que han patit els militants i simpatitzants independentistes.”. I afegeix que “Des de la CUP Anglès considerem preocupant l’augment de la presència del feixisme als nostres carrers i animem al poble d’Anglès a organitzar-se per plantar-li cara.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid