Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Concentració a Tarragona en suport a un dels tres imputats per la crema d'una foto del rei
12/11/2014 Drets i Llibertats

Demà tindrà lloc el judici contra un dels tres independentistes imputats per un presumpte delicte contra la corona al haver cremat una foto del rei Felip VI. És per això que diverses organitzacions de l'Esquerra Independentistes i entitats han mostrat la seva solidaritat amb el Marc,  fent una crida a participar en la concentració de protesta davant de l'Audiència Provincial de Tarragona (Avinguda Lluís Companys), al costat de l'Institut Martí Franquès, a les 8.30h del matí.

Tres militants membres de diferents col·lectius i organitzacions de l’Esquerra Independentista de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, dos militants del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, SEPC; i un de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista, ARRAN, van estar citats a declarar dimarts 29 de juliol, cosa que no van fer, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del barri de Camp Clar de Tarragona. Se’ls imputa d’un presumpte delicte contra la corona i probablement se’ls citarà a l’Audiència Nacional, a la “capital del reino”. De moment no hi ha més detalls, segons els comunicat de l'Esquerra Independentista de Tarragona publicat a Pobleviu.cat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid