Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Marxes #Escalf9ntMotors per omplir demà Barcelona

Hi ha diverses convocatòries amb l'objectiu d'assolir una gran mobilització a la plaça Catalunya de Barcelona. Des de l'iniciativa Marxes #Escalf9ntMotors i la Xarxa Referèndum 9 N

18/10/2014 Política

En motiu dels actes que hi ha convocats a Barcelona demà, Marxes #Escalf9ntMotors ha fet una crida a fer visible des de la sortida de casa i fins a l'arribada al centre de Barcelona la marea de vehicles que es mobilitzaran.

A tal efecte, anima a seguir unes pautes mínimes:

– Acudir als punts de trobada de cada territori.

– Decorar els vehicles amb els distintius de campanya (ja siguin estelades o motius i lemes de les diverses crides unitàries com “Ara és l'hora”, “Independència per canviar-ho tot”, “Desobeïm”, “Esquerres pel SíSí”, partits i organismes pro consulta, etc... tot suma!).

– Circular en caravana a una velocitat moderada que no causi cap perill i que alhora faci possible que sigui seguida pel màxim nombre de vehicles.

– Fer ús dels aparcaments perifèrics de la ciutat de Barcelona (Zona Universitària, Poble Nou, etc.) i acudir al centre en transport públic.

– Durant el trajecte, feu servir l'etiqueta #Escalf9NtMotors així com en els dies previs per tal de donar a conèixer aquesta nova iniciativa.

En el cas de proposar punts de trobada arreu del territori, demana "fer-nos-els saber a través del correu “escalfantmotors@gmail.com”".

D'entrada, Marxes #Escalf9ntMotors ha previst alguns punts fixes des dels eixos de l'A2 (des de Lleida fins a Igualada), AP7-Nord (des de Figueres fins a Granollers), AP7-Sud (des de Tarragona-Reus fins a Vilafranca). Qualsevol proposta per engrossir la visibilització de la mobilització serà molt benvinguda.

La Xarxa Referèndum 9N

D'altra banda, la Xarxa Referèndum 9N ha fet una crida per assistir a l'acte de la plaça Catalunya,  amb eslògans propis "Sense desobediència no hi ha independència!", "Obeïm el poble sobirà de Catalunya", "desobediència a l'Estat espanyol" i "9N: el poble decideix".

Convoca com a punt de concentració prèvia: Pl.Catalunya/ Fontanella a les 11.30

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid