Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
La Guàrdia Urbana desallotja el Centre Social Okupat Distrito VI a Sant Andreu
15/10/2014 Drets i Llibertats

Aquest matí,  la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat el Centre Social Okupat Distrito VI, situat al districte de Sant Andreu. 'actuació policial, iniciada poc abans de les 8 h, ha aplegat una cinquantena de persones, que s'han concentrat  davant de la finca.

L'edifici fa tres anys que estava okupat i on hi vivien una quinzena de persones . L'espai funcionava com un centre social obert al barri que comptava amb cinema, gimnàs i, fins i tot, una pizzeria.

El centre situat al carrer Espronceda 322 estava amenaçat de desallotjament. En un comunicat emès per l'assemblea del CSO expliquen que el 27 de maig d'enguany l'Ajuntament de Barcelona va pagar prop de nou milions d'euros per l'immoble al seu antic propietari, i el consistori va iniciar un procés administratiu de desnonament, que fou notificat el 26 de juny. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid