Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La fi de Mas, el “surfista-trilero” (Dues motos per una)
15/10/2014 Joana Gorina
Joana Gorina Joana Gorina
Aquests dies alguns articulistes enfurismats li han dit a Artur Mas, el “trilero” i tenen raó. Ara el veiem en plena acció trilera, convertit un cop més en un veritable artista de l’engany. I ens ven dues motos al preu d’una: per una banda, la motoreta d’una consulta no oficial escarransida. I al mateix temps la moto grossa (Harley Davidson) d’unes eleccions substitutòries. Dues de cop. És per això que totes juntes costen d’empassar.

El súmmum del cas és, que Mas després d’haver trencat unilateralment la unitat amb la seva proposta, es presenti encara com el màxim defensor de la unitat. I que, per a convèncer la parròquia, després de carregar-se el referèndum per falta de fermesa, prediqui -sense argument seriosos- que unes eleccions autonòmiques seran una cosa infinitament millor que un referèndum. I, a més, hi afegeix que la manera d’abordar-les només pot ser per mitjà d’una “llista conjunta”. D’aquesta manera el partit del govern actual fa un altre frau a la voluntat popular mirant d’escapar del veredicte de les urnes, amagant-se darrere una coalició amb un altre nom que no sigui la declinant coalició de CiU.

Des del moment ja llunyà del 2012 en què el president “pilotava” el pacte fiscal i es va haver d’empassar l’“Estat propi” sense massa ganes, Mas ha estat surfejant damunt la cresta de l’onada de les mobilitzacions independentistes. I ara vol matenir el seu surfeig mitjançant aquest doble engany. Com que la gent ja no s’ho empassarà, ara és lícit pensar que perdrà l’equilibri i es clavarà una morrada espectacular. Assistirem així a una altra fi d’un altre cagaelàstics.
Ah! I això no ens impedirà mobilitzar-nos a fons el dia 9 de novembre!

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid