Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Es convoca la 2a edició del premi Martí Gasull i Roig

El certamen s'organitza en memòria del fundador de l'ONG del català mort el setembre del 2012 en un accident de muntanya a l'Himàlaia

15/10/2014 Llengua

La Plataforma per la Llengua ha convocat la segona edició del premi Martí Gasull i Roig, un certamen que s'organitza en memòria del fundador de l'ONG del català mort el setembre del 2012 en un accident de muntanya a l'Himàlaia.

Els escriptors JAume Cabré, Carles Torner, Bernat Joan o Roser Serran seran alguns dels membres del jurat d'aquest premi, que té per objectiu reconèixer aquells que treballen en favor de la llengua catalana. El jurat escollirà tres finalistes que es donaran a conèixer el 8 de gener i el guanyador serà elegit per votació popular. La primera edició va comptar amb més de 100 propostes de candidats i més de 4.000 votants.

El guardó es lliurarà el mes de febrer a persones físiques o jurídiques que hagin contribuït de manera notable a la millora de la situació de la llengua en tot l’àmbit lingüístic català. La Plataforma per la Llengua remarca la necessitat de premis com aquest "en un moment com l’actual, en què els atacs al català i a la seva unitat lingüística són constants", apunta.

Consulta les bases del concurs aquí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid